Fallback-banner Enwa Group

Water Technology

Enwa Water Technology designar, producerar och levererar system för vattenbehandling till en rad olika marknadssegment; Industri, Fastighet, Marin & Offshore men även till kunder med omfattande krav och specifikationer som inom olja & gas industrin samt försvaret.

Vi erbjuder system och lösningar för vattenrening, vilket kan innebära att avlägsna oönskade ämnen och mikroorganismer i olika vattenkällor för att göra vattnet användbart som dricksvatten, eller att behandla vattnet för användning i industriella eller andra kommersiella processer.

Inom divisionen Water Technology finns alla fackområden som är nödvändiga för att vi ska kunna skapa värde för våra kunder: försäljning, utveckling, design, kvalitet, projektledning, produktion, logistik samt service. Vi servar en varierad marknad som innefattar olja- och gasindustrin med NORSOK-standard, marint/offshore, industri samt fastighet och samfälligheter.

Tillsammans med våra distributörer och agenter finns vi representerade i mer än 30 länder runt om i världen och har egna bolag i 6 av dessa.

Produkter och system

Säkert dricksvatten, rent processvatten, korrosionsförebyggande och energieffektivitet i värme- och kylsystem är några av områdena där vår kompetens, våra produkter och lösningar skapar värde för våra kunder. Några av produkterna är utvecklade och tillverkade av Enwa  - andra är noga utvalda hos leverantörer som möter våra krav på kvalitet, miljö och etik.

Mer information finns på Water Technologys hemsida

Kontakta oss

Water Technology

Managing Director/Divisionschef

Per Morten Lyngaas

Telefon: +47 33 48 95 14

(Remove SPAMFILTER from the address)

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishIntegritet

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.