Fallback-banner Enwa Group

Water Technology

Enwa Water Technology utvecklar, designar, producerar och levererar system för vattenbehandling till en rad olika marknadssegment såsom Industri, Fastighet, Marin & Offshore samt Aqua culture (fiskodling). 

Vi erbjuder system och lösningar för vattenbehandling och/eller vattenrening av allt från dricksvatten till vatten för användning i industriella eller andra kommersiella processer. Våra kunder finns inom branscher med omfattande krav och specifikationer exempelvis inom försvaret eller olja  & gasindustrin med krav enligt NORSOK-standard.

Inom divisionen Water Technology finns en kedja av de fackområden som är nödvändiga för att vi ska kunna skapa värde för våra kunder: försäljning, utveckling, design, projektledning, produktion, logistik samt service och eftermarknad. 

Tillsammans med våra distributörer och agenter finns vi representerade i mer än 30 länder runt om i världen och har egna kontor i Norge, Sverige, Tyskland och England.

Produkter och system
Säkert dricksvatten, rent processvatten, korrosionsförebyggande och energieffektivitet i värme- och kylsystem är några av områdena där vår kompetens, våra produkter och lösningar skapar värde för våra kunder. Några av produkterna är utvecklade och tillverkade av Enwa - andra är noga utvalda hos leverantörer som möter våra krav på kvalitet, miljö och etik.

Mer information finns på Water Technologys hemsida

Kontakta oss

Water Technology

 

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishIntegritet

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.