Styrelse och Ledning

Sverre Hanssen
Styrelseordförande

Hanssen har teknisk och administrativ utbildning från Norge och USA och är VD för Intervest AS. Han har lång erfarenhet från den norska gas- och oljeindustrin och har haft ledande befattningar i Aker Verdal AS, Norsea AS, Oljedirektoratet och RC Gruppen ASA, och har förutom Enwa utvecklat så olika företag som RC Gruppen ASA, Deal ASA och Intervest Eiendom AS.

Snorre Haukali
Styrelsemedlem 

Haukali är partner och VD i advokatbyrån Kluge Advokatfirma DA, och en mycket erfaren affärsjurist.

Jon E. Glømmen
Styrelsemedlem 

Glømmen har en civilingenjörsexamen, en bred erfarenhet som chef, affärsrådgivare och styrelseledamot, med affärsutveckling som specialitet. Han är ordförande / styrelseledamot i flera företag.

Flemming Wessman
VD

Styrelsen för Enwa Group har utsett Flemming Wessman till VD för Enwa Water Technology från och med den 1 mars 2017.

Erland Buøen
CTO

Buøen har en civilingenjörsexamen från NTH och har varit VD för Enwa sedan 1999. Innan dess hade han en lång och varierad karriär som rådgivare och chef inom vattenförsörjnings- och avloppsreningssystem, miljöåtgärder och avfallshantering, vägar och logistikterminaler. Dessutom har han arbetat med tidiga fasstudier, teknisk planering och kostnadsberäkning, detaljerad projektplanering samt projektledning från bl.a. Sweco AS och Asplan Viak AS.

Ørnulf Wang-Sandaas
CFO

Wang-Sandaas har en magisterexamen i teologi, en MBA från Manchester Business School och ytterligare magisterkurser från BI. Han har arbetat som säkerhetsvakt, ungdomkapellman, specialkonsult i Statoil, finansdirektör för Intervest AS, och gick med i Enwa som finanschef 2004.

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishIntegritet

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.