Träffa Enwa på Träffpunkt Idrott 17-19 Mars 2020
Badanläggningar
Kompetens inom service

Badanläggningar

En komplett leverantör av badanläggningar för offentligt bruk, allt noga utvalt för att passa våra högt ställda kvalitetsnormer. Vi har mer än 30 års erfarenhet av projektering och installation av offentliga och privata badanläggningar.

Vi är specialister på leverans av reningsanläggningar och utrustning till simbassänger.

Vår serviceavdelning besitter hög kompetens inom service, drift och underhåll av badanläggningar och simbassänger. 

Behöver du service eller produkter för driften av din badanläggning så är vi din samarbetspartner. 

Vår nuvarande servicechef går vidare i vår organisation, och vi söker därför en efterträdare till Viktor. Vi söker därför en kundorienterade servicechef till vårt kontor i Göteborg.

Enwa Water Technology AB har över 30 års erfarenhet inom badvattenrening. Den mångåriga erfarenheten och breda kunskapen gör företaget till en av de största aktörerna i Sverige inom projektering och installation av offentliga och större privata badanläggningar.

Enwa Water Technology AB är inne i en expansiv fas och vi behöver anställa ytterligare projektledare för Division Pool.

Division Pool Technology är en del av Enwa Group I division bad är vi ca 50 personer, bestående av projektledare, konstruktörer, säljare, montörer och servicetekniker. Våra uppdrag omfattar främst badanläggningar inom det offentliga segmentet, men även hotell- och spaanläggningar. Vi är en totalleverantör inom badvattenbehandling och uppdragen sträcker sig från projektering till slutleverans, service och eftermarknad.

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishIntegritet

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.