Fallbackbanner badanlegg

Ledandemontör

Enwa Water Technology AB har över 30 års erfarenhet inom badvattenrening. Den mångåriga erfarenheten och breda kunskapen gör företaget till en av de största aktörerna i Sverige inom projektering och installation av offentliga och större privata badanläggningar.

Under 2019 påbörjar Enwa Water Technology AB flera stora och spännande projekt och behöver därför utöka teamet. Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete med möjligheter till att jobba i stora och intressanta projekt. Utbildning inom vårt verksamhetsområde sker internt och kontinuerligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att vara lagbas och arbetsuppgifterna bestör bl.a. montering av badvattenreningsverk, främst rörmontage.

Utbildning och erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som montör. Du har gymnasieutbildning och/eller annan industriteknisk utbildning (YH eller motsvarande). Erfarenhet inom VVS är meriterande men inget krav. Meriterande är också svetserfarenhet - plast och/eller rostfritt. Erfarenhet av ritningsläsning är ett plus. Du har datorvana (MS Office).

Som person är du positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Du är tekniskt intresserad, tar egna initiativ och ser möjligheter i de utmaningar som kan uppstå. Noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt är en självklarhet för dig och du trivs i en miljö där det är mycket att göra.

Då våra projekt pågår över hela landet innebär tjänsten resor. För att få en god geografisk täckning i Sverige ser vi gärna att de sökande har en lokalisering i eller runt Göteborg, Gävle, Jönköping och Stockholmsområdet men även kringliggande områden kan vara aktuella.

Vi värnar om mångfald i företaget och ser lika gärna kvinnliga som manliga sökanden till vårt team.

Har du frågor?
Kontakta Divisionschef Morgan Kullander 010 484 93 50
eller Projektledare Stefan Johansson 010 484 93 52

Kontakta oss

Pool Technology Sverige

Enwa Water Technology AB

+46 31 742 92 50

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishIntegritet

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.