Fallbackbanner badanlegg

Servicechef vattenrening

Vår nuvarande servicechef går vidare i vår organisation, och vi söker därför en efterträdare till Viktor. Vi söker därför en kundorienterade servicechef till vårt kontor i Göteborg.

Enwa Water Technology AB har över 30 års erfarenhet inom projektering och installation av offentliga och större privata badanläggningar, samt avsaltningsanläggningar och vattenfilter.

Den mångåriga erfarenheten och breda kunskapen gör företaget till en av de största aktörerna i Sverige.
Under 2019 påbörjar Enwa flera stora och spännande projekt då vår nuvarande servicechef kommer att gå vidare i organisationen som projektledare, och därför söker vi nu en efterträdare till Viktor.
Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete med möjligheter till att jobba i allt från mindre till stora och intressanta projekt. Utbildning inom vårt verksamhetsområde sker internt och kontinuerligt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som servicechef kommer du att ha övergripande ansvar för vår serviceavdelning, våra tekniker utgår från Göteborg, Stockholm samt Örebro.

Du kommer i första hand att arbeta med planera våra teknikers arbetsdag samt vara behjälplig med fel analysering, upprättande av serviceavtal, försäljning av reservdelar och underhåll av befintliga system kommer att vara viktiga delar i jobbet. Tjänsten innebär mycket kundkontakt och därför är ett serviceinriktat arbetssätt viktigt.
Resultatet av ditt arbete kommer att leda till väl underhållna anläggningar och nöjda kunder.
Utbildning och erfarenheter
Vi söker dig som har god teknisk kunskap och gärna minst ett par års arbetslivserfarenhet inom service. Du har gymnasieutbildning och/eller annan industriteknisk utbildning (YH eller motsvarande). Meriterande är en utbildning inom el, VVS, eller driftteknik. Du har god datorvana (MS Office).
I din roll som servicechef är du positiv och lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende. Du är målmedveten, strukturerad och drivs av att överträffa kundens förväntningar.
Tjänsten utgår från vårt huvudkontor på Hisings Backa.
Vi värnar om mångfald i företaget och ser lika gärna kvinnliga som manliga sökanden till vårt team.
Har du frågor?
Kontakta servicechef Viktor Hindsfors 070 614 43 30 ,Morgan Kullander Divisionchef 070-659 20 20 eller vår VD Kjetil Öxnevad 031- 742 92 50

Kontakta oss

Pool Technology Sverige

Enwa Water Technology AB

+46 31 742 92 50

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishIntegritet

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.