Fallback-banner: Water Technology

Nyinvigning av Vattenexpo i Norrtälje

I samband med den internationella FN-dagen "Världstoalettdagen" 19/11, inviger Vattencentrum Roslagen Vattenexpos nya lokaler.

Lördagen den 19 november uppmärksammas bland annat att det är Världstoalettdagen, som sedan 2014 är en officiell FN-dag. Det blir även invigning av nya lokaler för Vattenexpo och testlaboratoriet Mathilda. 

Dagen arrangeras av Vattencentrum Roslagen (Vatteninfo AB och Utvecklingscentrum för vatten, UCV). Ett centrum för företag och organisationer som arbetar för att sprida kunskap, teknik och innovationer inom vattenfrågor med fokus på enskilda system för vatten och avlopp. De nya lokalerna hittar du på Kaserngatan 11, Campus Roslagen i Norrtälje. Under dagen kan du lyssna på kunniga föreläsare, titta på produkter och ställa frågor till rådgivare och utställare. Program mellan kl 10 och 15. Fri entré.

I utställningen Vattenexpo visas olika tekniker inom enskilda VA; pumpar, filter, avsaltning, avloppsrening och toalettlösningar. Lyssna på föreläsningar med tips för fastighetsägare, samfälligheter och andra intresserade som vill veta mer om lösningar på problem med dricksvatten och om olika teknikval för avloppsrening.

Enwa är en av de permanenta utställarna i på Vattenexpo.

Välkommen!

Läs mer på Vatteninfos hemsida

Kontakta oss

Enwa Water Technology AB

Importgatan 21

422 46 Hisings Backa                

Telefon: +46 31 742 92 50

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishIntegritet

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.