Fallback-banner: Industri & Eiendom

Enwa UV system

Enwa UV innehåller två UV-serier för desinfektion av dricksvatten och dricksvatten. UV-system har en omedelbar desinfektionseffekt och används ofta som en mikrobakteriell barriär / "gatekeeper".

När UV-ljus tränger in i cellväggen hos en organism förstör den cellens förmåga att reproducera, dvs cellens genetiska material (DNA och RNA) inaktiveras. Ultraviolett (UV) strålning är en av de vanligaste metoderna för desinfektion.

Enwa UV-system har lågtryckslampor (LP) som avger UV-C-strålning med våglängd (λ) = 254 nm varav desinfektionseffektiviteten är som högst. Enwa UV-desinfektionssystem har en fysisk- och inte kemisk arbetsprincip och inga skadliga biprodukter genereras. Enwa UV innehåller följande UV-serie för desinfektion av dricksvatten och dricksvatten;

UV EPW/ Rack EPW Serien

Inkluderar system med kapaciteter från 1,2 till 40 m3/h med UV-C-dos på 300 J/m2 1). UV EPW/ Rack EPW-serien har 304 reaktorer i rostfritt stål (316L tillval) som kan installeras horisontellt eller vertikalt. UV EPW/ Rack EPW-serien erbjuder låga driftskostnader, den nyaste elektroniska ballastgenereringen och mycket lågt tryckfall.

UV EDW Serien    

ÖNORM 5873-1 validerade UV-system godkända av Norska folkhälsoinstitutet (NIPH). UV EDW-systemen har en UV-dos på 400 J/m2 och flödeshastigheter från ca 4-400 m3/h, beroende på UV-C-transmittancevärdet. UV EDW-serien har 316L-reaktorer i rostfritt stål med L-konfiguration som kan installeras horisontellt eller vertikalt.

UV EDW-serien erbjuder validerade mätfönster och UV-sensor, UV-intensitetsavläsning (W/m2), automatiskt rengöringssystem som standard för modeller med hög kapacitet och en användarvänlig pekskärm. 

1) UV-transmittans 99%-1cm

Kontakta oss

Enwa Water Technology AB                

Importgatan 21

422 46 Hisings Backa   

+46 31 742 92 50

Försäljningschef

Anders Wall

Telefon: +46 10 484 93 22

(Remove SPAMFILTER from the address)

Försäljning Industri & Fastighet

Lillemor Strömberg

Telefon: +46 10 484 93 23

(Remove SPAMFILTER from the address)

 

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll i vårt kontaktformulär

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishIntegritet

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.