Fallback-banner: Maritim & Offshore

The AEOP technology

OceanGuard™ antar AEOP (Advanced Electrocatalysis Oxidation Process)

OceanGuard ™ BWMS antar Advanced Electrocatalysis Oxidation Process (AEOP) för att döda mikrober, bakterier, virus och vilande ägg i vatten genom att använda speciella halvledarmaterial under elektronexcitering och hydroxylradikalerna (· OH) bildade av vattenmolekyler.

Hydroxylradikal (· OH) som produceras i AEOP är en av de mest aktiva substanserna med mycket stark oxiderbarhet. Det kan ha olika typer av kemiska reaktioner med nästan alla biologiska makromolekyler, mikroorganismer och andra organiska föroreningar direkt. Dessutom har den extremt snabb reaktionshastighet och starka negativa laddningselektronaffiniteter. Slutprodukterna av reaktionen är CO2, H2O och spår av oorganiskt salt utan några farliga rester. Därför kan det behandlade vattnet släppas ut ombord utan några föroreningar. Den kemiska reaktionen som involverar hydroxylradikal är en fri radikalreaktion och den är extremt snabb. Generellt är reaktionshastigheten med organiska ämnen över 109 L / (mol.s).

Dessutom är hydroxylradikalernas form och förekomststid ganska kort vilket är mindre än 10-12 s, så att OceanGuard ™ BWMS: s höga effektivitet och effektivitet kan garanteras.

OceanGuard ™ BWMS är utvecklad av Headway Technology Co., Ltd. tillsammans med Harbin Engineering University.

Kontakta oss

Enwa Water Technology

Importgatan 21

422 46 Hisings Backa 

+46 31 742 92 50

mar-off@enwa.com

Senior Key Account Manager

Tomas Dubar

Telefon: +46 (0) 70 425 10 23

(Remove SPAMFILTER from the address)

Area Sales Manager

Joakim Holmstedt

Telefon: +46 10 484 93 13

(Remove SPAMFILTER from the address)

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishIntegritet

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.