Fallback-banner: Maritim & Offshore

Enwa UV system

Enwa UV innehåller två UV-serier för desinfektion av dricksvatten. UV-system har en omedelbar desinfektionseffekt och används ofta som en mikrobakteriell barriär / "gatekeeper".

När UV-ljus tränger in i cellväggen hos en organism förstör den cellens förmåga att reproducera, dvs cellens genetiska material (DNA och RNA) inaktiveras. Ultraviolett (UV) strålning är en av de vanligaste metoderna för desinfektion.

Enwa UV system har lågtryckslampor (LP) som avger UV strålning med våglängd (λ) = 254 nm varav desinfektionseffektiviteten är som högst. Enwa UV-desinfektionssystem har en fysisk- och inte kemisk arbetsprincip och inga skadliga biprodukter genereras. Enwa UV innehåller följande UV-serie för desinfektion av dricksvatten;

UV EPW / Rack EPW Series

Inkluderar system med kapaciteter från 1,2 till 40 m3/tim med UV dos på 300 J/m2 1). UV EPW / Rack EPW-serien har reaktorer i rostfritt stål 304L (och 316L tillval) som kan installeras horisontellt eller vertikalt. UV EPW / Rack EPW-serien erbjuder låga driftskostnader, den nyaste elektroniska ballast uppbyggnaden och med ett mycket lågt tryckfall.

UV EDW Series    

ÖNORM 5873-1 är validerade UV system godkända av Norska folkhälsoinstitutet (NIPH). UV EDW systemen har en UV dos på 400 J/m2 och flödeshastigheter från ca 4-400 m3/tim, beroende på UV transmissionsvärdet. UV EDW serien har reaktorer i rostfritt stål 316L med L-konfiguration som kan installeras horisontellt eller vertikalt. UV EDW serien erbjuder verifierade mätnivåer, UV sensor, UV intensitetsavläsning i (W/m2) och automatiskt rengöringssystem som standard för modeller med hög kapacitet och en användarvänlig pekskärm.

1) UV Transmission 99%-1cm 

Kontakta oss

Enwa Water Technology

Importgatan 21

422 46 Hisings Backa 

+46 31 742 92 50

mar-off@enwa.com

Senior Key Account Manager

Tomas Dubar

Telefon: +46 (0) 70 425 10 23

(Remove SPAMFILTER from the address)

Area Sales Manager

Joakim Holmstedt

Telefon: +46 10 484 93 13

(Remove SPAMFILTER from the address)

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishIntegritet

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.